Mobilgarázs 24

Mobilgarázs 24

A megfelelő kutyakennel kiválasztása

2020. január 15. - intecmarketing

Felépítését tekintve a jó minőségű kennelből nem állnak ki szegek vagy más szúró részek, így a kutya még akkor sem sérül meg, ha rendszeresen nekifut az oldalaknak.

A saját padlóval rendelkező kennelek sokkal praktikusabbak, mert, ha a kutya alatt csak a föld vagy fű található, azt előbb-utóbb kitapossa vagy felássa, így csapadékos időben sárban fog állni., télen pedig sokkal hidegebb lesz a felület, mintha egy saját aljzattal lenne ellátva a felépítmény

e03ea20f383e6b297fad.jpeg
A kennelre tetőt is fel kell szerelni, így a tűző nap sem árthat az állatnak, és a hidegebb időben, az esőtől és hótól is megvédhető. Fontos még a megfelelő kilátás, hogy az állat tudjon nézelődni, hisz ha ez nem történik meg, és nem éri elegendő inger, azzal idegrendszeri problémák alakulhatnak ki az állatnál. Gondoskodni kell a megfelelő alapterületről, legalább akkora kennel szükséges, amelyben a kutya kényelmesen fel tud állni, és meg tud fordulni.

Webáruházunkban elérhető kutyakennelek horganyzott felülete ellenáll a rozsdának, és különböző alapterületük még a legnagyobb testű kutyáknak is megfelelnek. A profilok kialakítása már a gyártás során megtörténik, így nincsenek éles felületek, melyekkel a kutya megsérülhetne, valamint a tetőre minden esetben horganyzott trapézlemez kerül, amely szintén kibírja a nyári viharokat és a téli, zord időjárást is.  

A kennelhez bármilyen kiegészítő kérhető. A kiválasztott kennel a megrendelést követően 5-30 munkanapon belül ingyenesen kiszállításra kerül, és az összeszerelés is teljesen ingyenes.

Teljes bejegyzés: https://www.mobilgarazs24.hu/blog,658.html

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilgarazs.blog.hu/api/trackback/id/tr2315411442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása