Mobilgarázs 24

Mobilgarázs 24

Mire lehet felhasználni még egy mobilgarázst?

2020. március 25. - intecmarketing

A fémből készült mobilgarázsok elsődleges rendeltetése, hogy védje autónkat az elemektől. Lehet nyár vagy tél, egy ilyen építményben mindig jó helyen van a járművünk. De mire lehet még felhasználni ezeket a garázsokat?

Egy kis kreativitással számos más célokra is igénybe vehetők, hiszen rövid időn belül össze lehet szerelni őket, tartósak, és elegendő hely van bennük. Körbenéztünk a világban, és olyan felhasználási módokat kerestünk, ahol a mobilgarázsokat a szokásostól eltérő módon használták. Ezekből szedtünk össze most egy csokorra valót.

715747754ee03464039a.jpeg

Műhely

Minden férfinak kell egy műhely, és miért ne egy pillanatok alatt kiépíthető mobilgarázsban lenne a helye? Ebben még a legnagyobb esőben is lehet barkácsolni, ha pedig még több térre lenne szükség, akkor a fémépítmény könnyebben bővíthető, mint egy téglából készült változat.

A műhelyhez érdemesebb a nagyobb modelleket beszerezni, így nem csak a munkálatokhoz lesz elegendő hely, hanem még a szerszámokat is be lehet pakolni.

Vendégház

A mai építőipari árak mellett luxus egy egész vendégszobát fenntartani csak azért, hogy évente néhány napot nálunk aludhassanak az ismerősök. A mobilgarázs tökéletesen alkalmassá tehető arra, hogy egy-egy rövidebb időre kényelmes pihenőhelyet biztosíthasson.

A lehetőségek száma szinte korlátlan. Kialakítható férfias tér, de konszolidált, idősebbeknek megfelelő pihenőhely is. Mivel a garázs beszerzése nagyságrendekkel olcsóbb egy vendégszoba kialakításánál, így még marad pénz a berendezésre is. Ráadásul, egy fém építményt megrendelni semeddig sem tart, és rövid időn belül már használatba is lehet venni.

Otthoni iroda

Számos munka végezhető már otthonról is, amihez gyakran nyugalom és csend szükséges. Ez nehezen megoldható akkor, ha esténként vagy hétvégén dolgoznánk, amikor a család többi része éppen filmezne. Hogy ne alakuljanak ki veszekedések, egy mobilgarázs tökéletes otthoni irodává is alakítható.

Hasonlóan a vendégházhoz, a belső kialakításnak itt is csak a képzelet szab határt. Míg az áram és az internet elérhető, addig bármilyen berendezés helyet kaphat. Az izolált munkakörnyezet miatt korábban soha nem látott hatékonysággal dolgozhatunk, és ha a családra vágyunk, csak átsétálunk a többiekhez.

1980eac34d972758f1a0.jpeg

Férfi barlang

A férfiak szeretnek összejönni, és együtt sörözni, szivarozni vagy meccset nézni. Ilyenkor esetlegesen olyan történetek is elhangozhatnak, amelyeket jobb, ha nem hallanak a gyerekek, ezért érdemes elvonulni valahova. Ha nincs lehetőség a pincében kialakítani egy ilyen helyet, akkor a férfi barlangnak a mobilgarázs ideális helyet jelent.

A fémépítményben elegendő tér áll rendelkezésre leülni, miközben nem kell figyelni arra, ha leesik a hamu, vagy kilöttyen a sör. Egy hordozható fűtés beszerelésével pedig télen is el lehet vonulni a világ elől, és megtartani a heti találkozót.

Női szoba

Ha már a férfiakról esett szó, akkor érdemes megemlíteni a nőket is. Néha nekik is kell egy hely, ahol összejöhetnek, és egy-két pohár bor mellett kibeszélhetik a hét eseményeit. A mobilgarázs segítségével létrehozható egy olyan konszolidált női szoba, mely hiába van csupán pár méterrel a ház mellett, mégis biztosítja a hölgyek számára a kikapcsolódást.

cea67b5c79a480f1a6ff.jpeg

Persze annak sincs semmi akadálya, hogy a garázsból kialakított nyugodt zugot a férfiak és nők is használhassák. Ilyenkor érdemes valamilyen semleges berendezést választani, ami mindkét nemnek elnyeri a tetszését, ezután pedig már csak meg kell egyezni, hogy mikor, kik foglalják el az újonnan kialakított területet.

Ha szimpatikussá vált Ön számára a mobilgarázsok valamelyik felhasználási módja, kattintson, és válassza ki az igényeinek megfelelőt: https://www.mobilgarazs24.hu/ar-lista.html 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilgarazs.blog.hu/api/trackback/id/tr8515555812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása